mr. G.F. Collard

Mr. Gilles Collard

Gilles Collard is een ervaren arbeidsrechtspecialist. Ervaring die hij zowel in de advocatuur als bij de overheid opdeed. Gilles gaat graag uitdagingen aan en werkt bij voorkeur aan complexe dossiers waar creatieve oplossingen vereist zijn.

Persoonlijk contact en kennis van de klant staan altijd centraal. Gilles adviseert en procedeert over alle onderwerpen binnen het arbeidsrecht, heeft ervaring met de toepassing van het arbeidsrecht binnen een groot aantal sectoren en is geregistreerd casemanager (crov®).

De snelle en praktische werkwijze maken dat Gilles problemen van klanten effectief oplost.

“Werken aan een dossier doe ik niet alleen, maar met mijn klant. Samen kom je tot een snelle, effectieve en vaak ook creatieve oplossing”, aldus Gilles.

 

 

mr. M.K. Eijsenga

Mr. Margit Eijsenga

Margit Eijsenga is een praktische en oplossingsgerichte arbeidsrechtspecialist. Zij kenmerkt zich door haar hands on-instelling. Haar werkwijze is transparant. Zij kan zich goed verplaatsen in de situatie van de cliënt en haar zakelijke betrokkenheid wordt door cliënten gewaardeerd.

Enige tijd was Margit arbeidsrecht advocaat op de sectie Arbeidsrecht & Loonheffingen bij Loyens & Loeff in Rotterdam. Zij rondde bovendien de Law Firm School (internationale verdieping voor advocaten) succesvol af. Daarna heeft zij een aantal jaren als advocaat gewerkt op de sectie Arbeidsrecht van CMS Derks Star Busmann te Utrecht. Dankzij haar deskundigheid en zakelijke betrokkenheid, wordt zij als arbeidsrechtspecialist steeds vaker benaderd door ondernemingen en werknemers.

Margit is auteur van het boek  “Dossieropbouw en ontslag”, een praktijkboek voor leidinggevenden. Zij schrijft dikwijls arbeidsrechtelijke artikelen.

“Ik help mijn cliënten graag snel en goed verder. De voorkeur heeft een harmonieuze oplossing, dit is niet altijd mogelijk. Ik schuw de rechtszaal dan zeker niet”, aldus Margit.

 

 

 

mr. R.F.E. Frommé

Mr. Ronald Frommé

Ronald Frommé heeft een ruime praktijkervaring op het gebied van arbeidsrecht en geeft helder juridisch advies. Zijn veelzijdige werkervaring binnen verschillende organisaties en op meerdere niveaus in grote en kleine ondernemingen, maken hem bij uitstek geschikt om mogelijkheden te inventariseren, adviseren en oplossingen aan te dragen.

Zijn kennis en inzicht in de werkomgeving van verschillende organisaties komen hem altijd goed van pas. Als geen ander weet hij dat het niet eenvoudig is om een juiste inzicht te krijgen in de regels en wetgeving in het speelveld van werkgever en werknemer.

Ronald schrijft arbeidsrechtelijke artikelen die voor iedereen interessant zijn en heeft een tool ontwikkeld waarmee simpel en perfect op maat vaststellingsovereenkomsten kunnen worden gegenereerd.

“Mijn passie is om mijn cliënten zekerheden te bieden. Ik zet mijn kennis, ervaring en mijn gedrevenheid in om helder en snel de beoogde resultaten te bereiken”, aldus Ronald. Ronald is verzuimspecialist.