Workshop Dossieropbouw 23 april 2020

10:00 – 12:30 uur

Margit Eijsenga

Het Arbeidsrechtkantoor

Adres: Papendorpseweg 99 Utrecht, direct aan de A2 en A12

Kosten: € 180,- excl btw

 

In de interactieve workshop Zieke werknemer vertelt de arbeidsrechtjurist Margit Eijsenga (auteur van ‘Dossieropbouw en ontslag’) hoe om te gaan met zieke werknemers.

Inschrijfformulier

Gelieve dit veld leeg te laten.

Gelieve dit veld leeg te laten.

 

Hebt u belangstelling voor de workshop, maar komt de datum u niet uit? Stuur dan even een mailtje naar info@hetarbeidsrechtkantoor.nl, u ontvangt dan een uitnodiging voor de volgende workshop. Ook is het uiteraard mogelijk om een workshop of training in company te organiseren.

 

Belang aandacht zieke werknemer

Ziek of niet

Wet Poortwachter en personeelsdossier

Sancties

Ontslagverbod en beschikbare routes

Ziek uit dienst

Loonkostenreductie

Rechtspraak

 

Bij zieke werknemers is de juiste handelwijze en kennis van het scala aan regels erg belangrijk. Want het niet naleven van de verplichtingen en het niet benutten van mogelijkheden om grip op de kwestie te krijgen, kan een werkgever duur komen te staan. Ook voor het zo snel mogelijk weer aan het werk krijgen van zieke werknemers is deze kennis waardevol.

Het kan lastig zijn goede grip op verzuimdossiers te krijgen. Daardoor krijgen ze sancties van het UWV of zijn ze veel geld kwijt onnodige loonkosten. aan adviezen van advocaten en aan ontslagvergoedingen.

Met tips uit de praktijk en ruimte om uw eigen casus te bespreken. U gaat naar huis met een goed overzicht van de verplichtingen, mogelijkheden en potentiele opties voor loonreductie bij verzuim.

Verzeker u van een plek bij deze praktische workshop. Schrijf u in.

Inschrijfformulier

Gelieve dit veld leeg te laten.

Gelieve dit veld leeg te laten.